Se opptak av den båtpolitiske debatten om bevaring av båtlivet i Oslo

Folkeaksjonen for bevaring av båtlivet i Oslo og KNBF inviterer til debatt om kampen for å bevare båtlivet i Oslofjorden.Båtlivet er truet fordi båtplasser og opplagsplasser må vike på grunn av utbygging i strandsonen. Nå mener også enkelte politiske partier at båtlivet bør utestenges fra Oslofjorden.

– Stedet er Sjølyst Marina, og det blir satt opp scene med tak. Hvis været blir dårlig, settes det opp telt for publikum, sier Magne Elvik, sekretær i KNBF Region Øst. Onsdag 8. september kl 18 – 20, Sjølyst Marina

Se opptak fra debatten her:


Det blir paneldebatt med politikere fra alle partier, Elvik vil ønske velkommen, Trond Ramstad leder av Frognerkilen Båtforening av 1860, og begge medlemmer i Folkeaksjonen for bevaring av båtlivet i Oslo. Generalsekretær Stig Hvide Smith vil være debattleder.

Folkeaksjonen for bevaring av båtlivet i Oslofjorden ble startet 2019, fordi 450 båtplasser og 1 500 opplagsplasser står i fare for å måtte vike plassen for kontorer og leiligheter på Karenslyst & Skøyen Båtopplag i Bestumkilen, og representerer til sammen: 3 500 båteiere.

Media blir også invitert.

Her er arrangement på Facebook: https://fb.me/e/e6lKCLhcz